TE KOOP voormalig atelier van de beeldhouwer Lucien den Arend
Atelierwoning - een penthouse in de Randstad en aan de rivier.

Wanneer de praktijkruimte zich op de verdiepingen bevindt, is het uitzicht fantastisch; de Gothische architectuur van de Dordtse Dom en haar barokke bekroning.

Het gezicht op de rivier is adembenemend en niet te evenaren. Om vanuit je eigen woning of praktijkruimte dag en nacht van het mooiste uitzicht te kunnen genieten hoef je alleen maar uit je raam te kijken. Of wat dacht je van ontbijt op het dakterras: vogeltjes in de bomen en het carillon dat bij het verstrijken van een half uur, aan de overkant van de rivier, een melodietje speelt, en een schip te horen voorbij tuffen.

 

Vanaf de begane grond, de werkplaats beneden kun je de Dordtse Dom wel zien - maar alleen vanuit de glazen uitgebouwde pui, door het zijraam daarvan; wanneer ik er aan mijn beelden of maquettes werkte kon ik zo zien hoe laat het was. Verder is deze ruimte om te werken.

 

Boven is het uitzicht, al naar gelang men hoger komt mooier. Tot u zich in de kas/zonnekamer bevindt - boven op het plattedak. Over een ontbijt op het terras sprak ik al, maar wat dacht je van een diner met een glas wijn op een zwoele zomerse avond?

 

Atelierwoning, studio te koop in de Randstad, aan de rivier. 

 1. click images for more

 2. HOME

 3. exterieur

 4. interieur atelierwoning

 5. atelier studio praktijkruimte

 6. uitzicht en riviergezichten

 7. omgeving

 8. river home and studio
  for sale in Holland

 9. satellite view

 10.  
 11. BREMAVO

 12.