TE KOOP voormalig atelier van de beeldhouwer Lucien den Arend
Praktijkruimte en dakterras in de atelierwoning - maak uw penthouse in de Randstad en aan de rivier.

Mist op de rivier; de Grotekerk van Dordrecht is amper te zien.

Het is, wanneer het in de rest van de randstad een heldere zonnige morgen is, op de rivier soms mistig. Deze ligt dan als een donzen deken tussen de oevers. Soms zie je de top van de Dordtse Dom er nog bovenuit steken.

 

Aan de wal is de aanlegponton - vroeger een steiger - met overdekte wachtruimte - van de fast ferry naar Dordrecht, aan de overkant, en de andere Drechtsteden. Wanneer de praktijkruimte in de atelierwoning niet als zodanig dienst hoeft te doen, en u in de Drechtsteden werkt, dan is het gebruik van eigen auto soms niet aan te raden, en biedt de fast ferry uitkomst - met aansluitend openbaar vervoer, of met de fiets. Òf heeft u voldoende aan horeca en het uitgaansleven in Dordrecht en Rotterdam, dan kan de auto de deur uit (letterlijk: want dan heeft u de overheaddeur en de werkplaats beneden daarvoor niet nodig en kan dat de praktijkruimte worden) en wendt de gespaarde onkosten daarvan aan voor de hypotheek van uw atelierwoning. Het is middenin de randstad met voldoende openbaar vervoer.

 

En met dit uitzicht vergeet u dat u in Zwijndrecht woont - weliswaar op loopafstand van een groot winkelcentrum (Walburg), waar u parkeergeld moet betalen om inkopen te doen (zoiets kan alleen in Holland). mij vrouw, kinderen en ik liepen bijna dagelijks erheen. Maar met de pont naar Dordt is onvergelijkbaar. Dàt is pas winkelen; en de Voorstraat, de gezelligste winkelstraat van Dordrecht, begint al als u van de pont (of fast ferry moeten wij tegenwoordig zeggen) af komt - nou ja, eerst even langs de Dordtse Dom de Leuvenbrug over.

 

Atelierwoning, studio te koop in de Randstad, aan de rivier. 

 1. click images for more

 2. HOME

 3. exterieur

 4. interieur atelierwoning

 5. atelier studio praktijkruimte

 6. uitzicht en riviergezichten

 7. omgeving

 8. river home and studio
  for sale in Holland

 9. satellite view

 10.  
 11. BREMAVO

 12.