TE KOOP voormalig atelier van de beeldhouwer Lucien den Arend


Exterieur aan de voorzijde van de studio | praktijkruimte in de Randstad en aan de rivier.

STUDIO | ATELIERWONING te koop - aan de voorzijde van deze zeer gunstig gelegen atelierwoning ligt een breed trottoir, waarlangs de Nieuwstraat, vanaf de rivier komend, afbuigt naar het woonerf van de laagbouw langs de rivier.

De voordeur van de atelierwoning, rechts, biedt toegang tot de werkplaats met wenteltrap naar boven. Via een tussenverdieping met toilet bereikt men de verdieping die als woonruimte dienst deed. Er is ook een ruime studio van te maken.

 

De rivieroever is slechts enkele stappen van de studio verwijderd. Naar links is het wandelpad langs de rivier naar het Noordpark aan het drierivierenpunt. En naar rechts, net buiten beeld is de fast ferry naar Dordrecht en de andere Drechtsteden: Papendrecht, Sliedrecht, Hendrik Ido Ambacht en Alblasserdam. U heeft daarmee ook aansluiting op de Waterbus naar Rotterdam. Zonder gebruik van uw auto staat u in drie kwartier in het centrum van Rotterdam. Een zorgeloze dag winkelen in Rotterdam of Dordrecht ligt aan uw voordeur. De binnenstad van Dordrecht is binnen vijf minuten, te voet met de pont te bereiken en u staat aan het begin van de Voorstraat/voetgangersgebied.

 

Een video met geluid van de klokken van de Grotekerk aan de overzijde van de rivier. Op hoogtijdagen - en als de wind meezit - deze geluiden vanaf het dakterras van het atelier te horen.

 

Atelierwoning, studio te koop in de Randstad, aan de rivier. 

 1. click images for more

 2. HOME

 3. exterieur

 4. interieur atelierwoning

 5. atelier studio praktijkruimte

 6. uitzicht en riviergezichten

 7. omgeving

 8. river home and studio
  for sale in Holland

 9. satellite view

 10.  
 11. BREMAVO

 12.