grachtenhuis_herenhuis

ONROEREND GOED

 

LINKS NAAR DE FOTOPAGINA'S:

grachtenpand

exterieur

interieur

studio | praktijkruimte

patio | tuin

uitzicht

omgeving

 

Monumentaal pand (19e eeuw)

herenhuis en winkelwoning te koop in Zwijndrecht - huis - pand - winkel en woning - aan/bij het water - rivier de Maas

Veerplein 8 + 8a
3331 LE Zwijndrecht

prijs:
€ 317.000,-- K.K. verkocht


klik de foto's voor een vergroting

herenhuis en winkelwoning te koop in Zwijndrecht - huis - pand - winkel en woning - aan/bij het water - rivier de Maas

 

Dit monumentaal pand met garage gelegen aan een van de karakteristiekste gedeelten van Zwijndrecht is zeer geschikt voor winkel/atelierpand met zeer ruime bovenwoning. Het van oorsprong als bank gebouwd pand herbergt nog diverse originele details zoals glas in lood ramen, marmervloer, teakhouten parketvloer, monumentale vlaggenstok. Voorzien van c.v. en deels van dubbele beglazing. Wie oog heeft voor de originaliteit van het pand en er niet tegen opziet wat werk te verzetten, moet zeker naar deze woning komen kijken.
 
herenhuis en winkelwoning te koop in Zwijndrecht - huis - pand - winkel en woning - aan/bij het water - rivier de Maas Indeling  Begane grond: Op de begane grond bevindt zich aan de voorzijde de etalage ruimte en de ruime achterkamer (deels gerenoveerd) totale oppervlakte van 9.60 x 4.05 meter. Via een gang, er is een trap naar de 1e verdieping aanwezig, komt met in een ruime achterportaal met toegang tot de patio binnentuin. De voorheen als paardenstal gebruikte ruimte is nu in gebruik als garage (5.85 x 2.70 meter). Tevens is er een ruime droge kelder in de gewelven van de onderbouw met de originele plavuizen.

1e Verdieping: Via een eigen ingang is de bovenverdieping te bereiken. Hier bevinden zich een riante woonkamer van 7.50 x 5.20 meter. De aan de achterzijde gesitueerde woonkeuken van 3.50 x 3.10 meter, toilet, trapkast, tussengang met douche, wastafel en wasmachine aansluiting, een grote werk/slaapkamer van 7.00 x 2.30 meter.

2e Verdieping: Op de bovenste verdieping is de riante ruimte onderverdeeld in 2 gedeelten waarvan 1 in gebruik als slaapkamer tevens zijn beide ruimtes voorzien van een dakkapel. C.v. kast. Aan de achterzijde is een zonnig dakterras groot 22 m³ met uitzicht op de rivier.
 
herenhuis en winkelwoning te koop in Zwijndrecht - huis - pand - winkel en woning - aan/bij het water - rivier de Maas achterzijde is een zonnig dakterras groot 22 m³
 

herenhuis en winkelwoning te koop in Zwijndrecht - huis - pand - winkel en woning - aan/bij het water - rivier de Maas

uitzicht op binnenplein en de rivierback | St Ives Net home | Selected Art | artists | join | culture | courses | links | email


Enter your search terms Submit search form

Web www.st-ives.net
www.foam.ws www.poam.ws

copyright © 1997-2008 StIvesNet
Seppäläntie 860   51200 Kangasniemi   Finland
telephone +358 44 264 12 12
  e-mail
website developed by Lucien den Arend
in cooperation with DutchDeltaDesign
sky photo: copyright © Marco de Nood